Despre noi Povestea Dent Medica

Povestea Noastra

 


Dent Medica, asezamant medical s-a nascut din freamatul si neastamparul tanarului absolvent al Facultatii de Stomatologie din Cluj Napca, Dr. Grigore Turda.
Isi dorea altceva decat ceea ce ofereau conditiile  din cabinetele oferite de policlinicile din sistemul de stat de atunci.
Se intampla in 1992, la doi ani de la evenimentele din Decembrie  89 din Romania.
A inceput cu o activitate privata desfasurata in 3 cabinete avand o mare adresabilitate din partea pacientilor inca de la deschidere.
Curand spatiul a devenit neincapator, ceea ce a impus dezvoltarea unei strategii de extindere si deiversificare a activitatilor stomatologice concomitent cu studii postuniversitare pentru a presta o activitate de cea mai buna calitate.
A inceput constructia si apoi dotarea unui complex de 10 cabinete stomatologice in care si-a desfasurat activitatea o echipa de 10 medici alaturi de asistente si personal administrativ, in februarie 1999.
Nu dupa mult timp, a urmat dotarea si inceperea activitatii de laborator tehnica dentara cu opt tehnicieni, apoi un laborator de Radiologie stomatologica.
Din Mai 2005 am dezvoltat compartimentul de Implantologie, Parodontologie si Chirurgie orala.
Lucrurile au mers crescand an de an. Activitatea profesionala era din ce in ce mai performanta si spatiul era din nou insuficient, motiv pentru care s-a contactat un arhitect pentru a regandi o noua extindere.
Din 2013, Dent Medica are o noua infatisare, un concept arhitectural deosebit de modern, cu o linie estetica de exceptie dar si cu o dotare materiala si umana pe masura.
Functionam astazi intr-un cadru ambiental imbietor atat pentru pacienti, cat si pentru personal.
Am intentionat sa aducem an de an tot ce era mai bun in ce priveste dotarea cu aparatura si instrumentar, materiale si tehnici care sa raspunda exigentelor celor mai pretentiosi pacienti.
Din toate acestea, consideram echipa formata de-a lungul anilor ca cel mai pretios dar, iar pacientii ne sunt corolarul eforturilor depuse zi de zi.
 
 
Dr. Grigore Turda

 
Prezent
 
Achizitionarea Computerului Tomograf C.B.C.T. - Cabinet de Ortodontie in cadrul clinicii - Achizitionarea unui aparat Laser
2016
Linie moderna de sterilizare - OPG digital
2014
Renovarea completa a clinicii si extindere. Crearea de spatii generoase pentru 16 cabinete, sterilizare si presterilizare, secretariat, arhiva
2013
Absolvirea cursului de Implantologie (Dr. Turda)
2008
Achizitionarea unui Ortopantomograf
2007
Absolvirea modulelor de parodontologie cu Prof. Dr. Paul Matout (Dr. Turda)
2006
Linie noua de unituri stomatologice
2002
Intrarea in noul sediu in care la demisol se desfasura activitatea laboratorului de tehnica dentara si radiologie, la parter si etajul 1- 10 cabinete de stomatologie, iar la etajul 2- activitati administrative
1999
Achizitionarea terenului actualului sediu, Sighetu Marmatiei, Str. Avram Iancu nr. 49 de la fam. Prof. Szolosy
1997
Activitatea se desfasoara in 3 cabinete
1993
-Inceputul activitatii private a domnului Dr. Turda, G.T.Stom fiind predecesor al Dent Medica ( Sighetu Marmatiei, Str. Popa Lupu)
1992
1992