Despre noi Tehnologie

Tehnologie

CBCT

Radiografiile computerizate ajuta medicul in diagnosticarea precisa prin vizualizarea mai buna a detaliilor, rezultatul investigatiei fiind obtinut intr-un timp cat mai scurt cu nivel scazut al radiatiilor emise.
Computer tomograful Planmeca ProMax 3D este destinat sa obtina cele mai complexe informatii despre fizionomia pacientului in cel mai mic detaliu. Aparatul ofera imagini panoramice digitare 3D, teleradiografii de profil, tomografii si ajuta in diagnosticarea in toate ramurile stomatologiei: implantologie, ortodontie, endodontie, chirurgie maxilo faciala.

Microscop

Microscopul Prima DNT reflecta performanta cat si designul special conceput pentru a rezolva nevoile practicii dentare din zilele noastre, aflandu-se in topul tehnologiei privind microscoapele dentare.
Dispunem de 2 microscoape Microscop Prima DNT Labomed care ofera medicului stomatolog sau medicului chirurg flexibilitatea in practica de zi cu zi, cat si performanta realizarii unui tratament mai bun, mai rapid si mai predictibil.

Sterilizare- Autoclav Vacuklav 24 BL

Sterilizarea este unul dintre cei mai importanti pasi in preventia si protectia fata de infectii. Autoclavul Vacuklav 24BL produs de Melag, produs cu peste 60 de ani de experienta si calitate germana,intampina nevoia de siguranta si eficienta privind sterilizarea instrumentelor folosite in stomatologie.

Sterilizare – Dac universal

Pentru o protectie marita pentru pacienti si angajat, aparatul Dac Universal extinde siguranta la simpla apasare a unui buton. Aparatul testat si aprobat de producatori internationali de piese de mana completeaza cercul de siguranta privind dezinfectia si sterilizarea instrumentarului.

Pad Plus –photo activated desinfection

Sistemul revolutionar de eliminare a bacteriei garanteaza curatarea si dezinfectia rapida a cavitatii bucale. Sistemul revolutionar de eliminare a bacteriei imbunatateste succesul restaurarii in profilaxie, endodontie si parodontologie prin eliminarea bacteriei din cavitatea bucala si salvarea si incurajarea regenerarii tesutului demineralizat.

Cad Cam

Imbunatateste designul si realizarea coroanelor dentare in special, protezelor si aparatelor dentare fixe si mobile marind viteza de realizare, simplificand procesul si facand posibila restaurarea in detalii care altfel ar fi nedetectabile.
De asemenea utilizarea aparatului in realizarea coroanelor reduce costul si face anumite proceduri altfel inaccesibile , posibil de realizat.

Sistemul de extractie Benex

Este folosit pentru dintii distrusi in totalitate, care nu pot fi reconstituiti si pentru resturile radiculare(redacini) care par imposibil de extras. Sistemul este astfel conceput incat nu luxeaza in niciun fel osul alveolar, nu distruge locul in care s-a aflat dintele, fiind excelent in cazul implanturilor imediate si permitand o vindecare mai usoara si mai rapida.