Despre noi Misiune si valori

Misiune si valori

AVEM GRIJA DE ZAMBETUL TAU!

Misiunea noastra

Prestarea unui act medical de calitate astfel încat pacientii sa beneficieze de un tratament la cele mai inalte standarde.

Viziunea Dent Medica

Ne propunem sa oferim pacientilor nostri cele mai bune tratamente, intr-un mediu sigur si confortabil, utilizand nu numai tehnica de avangarda dar si angajamentul nostru profesional complet, printr-o pregatire competenta teoretica si practica, prin dedicarea si respectul nostru total oferit pacientilor in vederea imbunatatirii calitatii vietii lor.

Valorile Dent Medica

Prioritatea noastra reprezinta:

1. Nevoia reala, obiectiva si indreptatita a pacientului.
2. Oferirea celor mai bune solutii de reabilitare.
3. Satisfactia finala a pacientilor nostri sa depaseasca asteptarile cu care s-au prezentat la noi.
  • Dezvoltarea continua profesionala a cadrelor medicale prin instruirea constanta si autodepasirea prin competenta si responsabilitate.
  • Standarde ridicate de calitate prin implementarea celor mai noi metode si tehnici de tratament, avand ca obiectiv excelenta si performanta in dreptul fiecarui pacient care intra in cabinetul nostru.
  • Dorim ca pacientul sa fie pe deplin multumit si cu un sentiment de siguranta si incredere ca a beneficiat de cele mai bune standarde ale actului medical si ca intr-adevar SUNTEM AICI PENTRU A-L FACE MAI FERICIT.