Servicii Medicina dentara adulti si copii

Medicina dentara adulti si copii

 

Pacientii sunt cei mai importanti pentru noi, de aceea facem tot ce tine de noi pentru a oferi servicii de cea mai înalta calitate atât pentru adulti cât si pentru copii. Punem la dispozitia pacientilor nostri un complex de 19 cabinete de stomatologie si chirurgie, ultra-moderne si echipate cu cele mai performante unituri dentare Planmeca, schimbate în cursul anului 2023 in urma implementarii unor proiecte.
Pentru ca suntem o echipa care sustine informarea si dreptul copiilor la educatie, prin participarea noastra la diferite evenimente, am reusit sa le transmitem copiilor din gradinite si scoli cât este de important sa avem grija de dantura noastra si sa apelam la medicul stomatolog în stadii incipiente ale problemelor cu cariile, distantarile, înghesuirile sau, dupa caz, a problemelor mai grave care pot aparea.
Ne bucuram sa înregistram o buna parte a pacientilor nostri ca fiind copii si tineri care îsi dau seama de importanta sanatatii orale dar si care au primit exemple în familiile lor, vazându-si parintii, bunicii sau rudele având grija de dantura lor.
Încurajam revenirea la stomatolog pentru controalele anuale sau o data la 6 luni, întrucât mentinerea rezultatelor pe termen lung tine si de atentia pe care o acorda pacientul propriei sanatati orale.
Venim în sprijinul tuturor pacientilor cu optiuni de plata multiple, alegerea unui plan de tratament care li se potriveste, oferim servicii la cel mai înalt nivel si suntem într-o continua crestere ca si oameni si echipa. Suntem înclinati spre a oferi tuturor pacientilor un tratament corespunzator la un pret corect, suntem aici pentru a va ajuta si pentru a va reda zâmbetele.
Întreaga echipa Dent Medica va 
multumeste pentru încrederea cu care reveniti la noi de fiecare data si pentru faptul ca recomandarea de la om la om ramâne cea mai buna reclama.
 
Serviciile pe care le oferim sunt:
 
Endodontie
Implantologie
Chirurgie orala
Ortodontie
Protetica dentara
Parodontologie
Pedodontie
Cosmetica dentara
Odontoterapie
Radiologie