Pacienti Informatii utile

ANUNT IMPORTANT

 
Stimati pacienti,
Am implementat in protocoale toate prevederile din Ordinul ministrului sanatatii nr. 828/2020 privind masurile de organizare si desfasurare a activitatii la nivelul cabinetelor stomatologice si la nivelul unitatilor sanitare non-COVID, pe perioada starii de alerta.
 
In acest context va prezentam mai jos protocolul si regulile de urmat de catre pacientul programat:
1. Inainte de a va prezenta la programarea dumneavoastra la clinica Dent Medica, va rugam:
Sa respectati ora programarii dumneavoastra si sa sositi cu maximum 10 minute inainte de aceasta.
Sa veniti neinsotiti. In cazul minorilor, unul dintre parinti va putea veni cu copilul in incinta clinicii. De asemenea, in cazuri speciale, se va permite maxim o persoana insotitoare.
Sa va reprogramati daca prezentati simptome de gripa (dureri musculare, tuse, febra).
Sa lasati in masina lucrurile personale daca este posibil, iar cele pe care le aduceti cu dumneavoastra le veti pune intr-o punga de tip ziplock pe care o veti primi de la noi.
 
2. Odata ce ati ajuns la clinica noastra, veti fi preluat de catre personalul desemnat pentru efectuarea protocolului de triaj (dezinfectarea mainilor si a incaltamintei, preluarea pacientului, verificarea temperaturii, completarea si semnarea chestionarului COVID 19).
 
3. Dupa ce treceti de triaj, va rugam:
Sa va dezinfectati mainile si sa va indreptati spre receptie pentru a ridica fisa dumneavoastra.
Dupa ce ridicati fisa de la receptie, veti fi indrumat spre sala de asteptare in dreptul cabinetului in care aveti programarea unde veti stationa maxim 5-10 minute.
Sa asteptati sa fiti chemat in cabinet de catre asistentul medical.
Dupa iesirea din cabinet sa va indreptati spre casieria clinicii unde veti achita nota de plata si veti lasa fisa dumneavoastra. 
 
 
!! Pentru siguranta tuturor, ne rezervam dreptul de a anula o programare in cazul in care pacientul prezinta simptomele descrise mai sus si va fi reprogramat dupa 15 zile. 
 
• In cazul in care v-ati prezentat la clinica noastra insa nu aveti o programare, ne puteti lasa numarul de telefon la receptie, urmand sa fiti contactat pentru o programare ulterioara.
 

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca facem totul pentru a va oferi o experienta placuta la noi, asa cum v-am obisnuit. #avemgrijadezambetultau
 
                                                                        Echipa Dent Medica